Ga naar hoofdinhoud
Amare ♥ ‘Een dagbestedingslocatie met een mooie intentie.’

Over ons

Even voorstellen! Wij zijn Rinske van der Meulen en Kiki de Rijbel. Twee hardwerkende, ervaren en spontane vrouwen die sensitief en intuïtief begeleiden als leidraad nemen op hun dagbestedingslocatie.

Wij zijn beiden HBO afgestudeerd in Social Work (Pedagogiek & SPH).

Tevens hebben wij jaren met veel plezier gewerkt voor Esdégé-Reigersdaal, een grote organisatie in Noord-Holland Noord welke zich inzet voor mensen met een beperking. Esdégé-Reigersdaal is een mooie organisatie met oog voor het welzijn van de cliënten. Helemaal afscheid nemen doen we niet van Esdégé-Reigersdaal. Wij zijn blij te mogen vertellen dat we met hen zullen blijven samenwerken.

Wij hadden sterk het gevoel ook zelf iets moois te willen oprichten. Vanuit dat gevoel is Amare ontstaan, een dagbestedingslocatie waar cliënten welkom zijn om zichzelf te zijn en zich daar goed over te voelen.

Rinske heeft een warme persoonlijkheid met een vleugje Friese nuchterheid. Rinske voelt de ander goed aan en weet daar qua begeleiding goed op aan te sluiten. In haar vrije tijd houdt Rinske van een heerlijke cappuccino drinken, creatief bezig zijn, of lekker te sporten. Ook geniet Rinske ervan gezonde, lekkere gerechten te koken of te bakken en anderen mee te laten genieten van deze heerlijkheden.

Kiki heeft een zorgzame en sensitieve persoonlijkheid. Ook is Kiki empathisch in haar benadering en weet zij goed aan te sluiten bij de ander. Kopjes koffie, maar ook zeker theetjes drinken in haar vrije tijd en rustig kletsen is iets wat Kiki graag doet. Daarnaast vindt Kiki het heerlijk om zich te verdiepen in hetgeen haar interesseert, zoals de werking van edelstenen of kruiden van Moeder Natuur.

Op de dagbestedingslocatie staan de mogelijkheden van de cliënt centraal en wordt er gewerkt vanuit het motto: ‘De enige manier om geweldig werk te doen is door te houden van wat je doet’ (citaat van wijlen Steve Jobs, oprichter Apple). De naam van onze onderneming ‘Amare’ zegt het al. De Latijnse vertaling van Amare is: houden van, liefhebben!

Back To Top