Ga naar hoofdinhoud
Amare ♥ ‘Een dagbestedingslocatie met een mooie intentie.’

We werken op dit moment hard aan onze website! Ondertussen worden de cadeautjes, met een mooie intentie, uiteraard al gemaakt. Kan je niet wachten met bestellen? Stuur dan even een mail naar info@amaredagbesteding.nl.

Zeep

Onze zeep wordt met passie gemaakt in de zeepziederij aan de Zaanse Schans. Een heerlijke zeep met een aromatische geur die een ieders stemming niet anders dan positief kan beïnvloeden. De zeep is niet alleen heerlijk van geur, maar heeft daarnaast ook een prachtig jasje.

De verpakking is handmatig verpakt en versierd door de cliënten en begeleiding van Amare dagbesteding. Ieder cadeautje is met aandacht en liefde verpakt. Een cadeautje dat ieders hart wel moet verwarmen. De mooie intentie straalt er vanaf!

Zeephouders

Naast zeep verkopen we ook zeephouders. Wat is immers een zeep zonder zeephouder! Benieuwd naar ons aanbod in zeep en zeephouders? Neem een kijkje in onze webshop.

Goed om te weten!

De Zaanse zeep is gemaakt van….

  • 100% natuurlijke ingrediënten
  • Bevat geen palmolie
  • Bevat geen chemische toevoegingen
  • Dierproefvrij
  • 100% vegan

Zeepziederij de Zaanse Schans heeft hun zeep drie namen gegeven, namelijk; de Denker, de Dromer en de Genieter. Welke geur, ingrediënten en werking, maar ook zeker welke soort verpakking spreekt jou het meeste aan? Kijk hieronder en bestel in de webshop.

De Denker

Een heerlijke paarse naar lavendel geurende zeep welke ontspannend, diep reinigend en pijnstillend kan werken. Naast de lavendel bevat de zeep cacaoboter en sheaboter. Cacaoboter legt een beschermlaagje op de huid en bevat mineralen en antioxidanten. De sheaboter bevat ook antioxidanten en vitamines zoals A en E. Het verzorgt de droge huid en het kan helpen tegen eczeem, acne en striae.

Gebruik

* Wrijf de zeep tussen je handen zodat hij goed gaat schuimen voordat je je lichaam ermee wast.
* Je kunt de zeep het beste bewaren op een droge plaats in een zeepbakje.
* Geschikt voor alle huidtypes en extra goed voor de droge of onrustige huid!

Ingrediënten

Verzeepte Olijfolie, Verzeepte Kokosolie*, Verzeepte Cacaoboter*, Verzeepte Zonnebloemolie, Verzeepte Shea Butter, Etherische Olie Lavendel, Paarse Klei, Glycerine Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Sodium Cocoa Butterate, Sodium Sunflowerate, Sodium, Sodium Sheabutterate, Lavendula Officinalis, Kaolin Purple, Glycerine. **Linalool*Biologisch**Komt van nature voor in etherische olie.

De Dromer

Een heerlijke roze kleurige, hydraterende naar rozen geurende zeep met rozenhout en Geranium. De rozenhout kan ontstekingsremmend werken en de talgproductie in balans brengen. De Geranium olie heeft een schimmeldodende en antibacteriële werking. Cacaoboter legt een beschermlaagje op de huid en bevat mineralen en antioxidanten.

Gebruik

* Wrijf de zeep tussen je handen zodat hij goed gaat schuimen voordat je je lichaam ermee wast.
* Je kunt de zeep het beste bewaren op een droge plaats in een zeepbakje.
* Geschikt voor alle huidtypes en extra goed voor ontspanning!

Ingrediënten

Verzeepte Olijfolie, Verzeepte Kokosolie*,Water, Verzeepte Cacaoboter*, Verzeepte Castorolie, Verzeepte Avocado olie,  Etherische Olie Geranium, Rozenhout, Rode klei, Glycerine Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Sodium Cocoa Butterate, Sodium Ricinoleate, Sodium Avocadoate, Water, Pelargonium Graveolens, Aniba Rosaeodora, Kaolin Red, Glycerine**Limonene, Geraniol, Citronellol,**Biologisch*Komt van nature voor in etherische olie.

De Genieter

Een heerlijke gele naar sinaasappel geurende zeep met calendula, sinaasappelolie en cacaoboter. En daarnaast een viertal natuurlijke oliën, kokosolie, olijfolie, zonnebloemolie en amandelolie.

De calendula bevat vitamine B1en E, maakt de huid soepel en kan helpen tegen jeuk en schimmel. De sinaasappelolie kan een zuiverende werking hebben op de huid en antiseptisch werken. En de cacaoboter legt een beschermlaagje op de huid en bevat mineralen en antioxidanten.

Gebruik

* Wrijf de zeep tussen je handen zodat hij goed gaat schuimen voordat je je lichaam ermee wast.
* Je kunt de zeep het beste bewaren op een droge plaats in een zeepbakje.
* Geschikt voor alle huidtypes en extra goed voor de gevoelige huid!

Ingrediënten

Verzeepte Olijfolie, Verzeepte kokosolie*, Verzeepte Cacaoboter*, Verzeepte amandelolie, Etherische olie sinaasappel, Gele klei, Calendula, Oficinalis Flower extract. Sodium Olivate, Sodium cocoate, Sodium Cocoa, Butterate, Sodium Sweetalmondate, Citrus Sinensis, Water, Calendula Officinalis Flower. Extract Kaolin yellow, Glycerine Linalool** Biologisch** Komt van nature voor in etherische olie.

Back To Top